torsdag, februari 27, 2014

Lekland och middagsgäster

Idag har vi roat oss kungligt. Hela familjen har varit lediga tillsammans, och vi startade dagen med frukost i lugn och ro (hur lugnt det nu kan bli med två busfrön vid bordet) innan vi städade, diskade och förberedde kvällens middag. Vi var överraskande effektiva, får jag skryta med.

Sedan styrde vi kosan mot Leos lekland där vi spenderade några timmar tillsammans med familjen Pettersson. Mot slutet hade vi två väldigt trötta små damer i sällskapet, det tar på krafterna att springa, klättra och rutscha (nytt ord till SAOL?) i nya miljöer. En storhandling av mat och några ärenden senare så kom vi hem, jag (kors i taket!) gjorde färdigt middagen och skjutsade in den grekiska pytten ugnen. Älskar mat som lagar sig själv under tiden man socialiserar med sina middagsgäster!

Middagsgästerna, det var våra kära, nyinflyttade, grannar. Fantastiskt fint att Vidar, AnnLo, Ted och bebisen (lillasyster tror jag!) i magen nu bor i trappuppgången bredvid. De två små slukade min egenkomponerade banan/hallonglass (frusen banan, frusna hallon, dadlar och vaniljpulver), sedan hade barnen lite minidisco i vardagsrummet och var så tjusiga så i mängder av halsband och armband.

Jag har söndagskänsla i hela kroppen, kan inte få in i mitt lilla huvud att det är torsdag? Helgen är inte ens här, och för mig är den mentalt över. Inte illa att få två helger efter varann, bara att tacka för det!


2 kommentarer: