onsdag, januari 01, 2014

Blue Star Cay Beach, Las Meloneras

Nu har vi lyckats enas om en resa, Crille och jag. Kan säga att det blev en del kompromisser, men jag tror att vi kommer få en fantastiskt skön vecka på Cay Beach i Las Meloneras, Gran Canaria!

Det finns inget festligt barnpoolsområde, men en lång, lång, lång strandpromenad (kanske ska jag jogga på semestern för första gången?) med flera stränder. Och så finns det ju faktiskt två galet roliga föräldrar som kan plaska ner ungarna och humpa dem i poolen som finns. Lollo och Bernie bor inte här, men det gör Bamse och hans vänner. Det är inte den fräckaste inredningen, men vi kommer bo i en trerumslägenhet på två plan, med två badrum, ordentligt kök, balkong och uteplats. Poolerna är uppvärmda (bra för fryslorten A Stråmo), och det finns tre för vuxna och en för småbarn.

350m nedanför hotellet har vi en sten/klippstrand, 700m åt väster har vi Melonerastranden med lavasand, och 1500m åt öster ligger Dunas de Maspalomas. Det är ett naturreservat med sanddyner och väldigt lång strand. Strandpromenaden sträcker sig åt båda hållen, och är helt fri från trafik.

Restaurangen på hotellet verkar inte vara mycket att hänga i granen, men vi hoppas att barnen ska kunna somna i vagnen så föräldrarna kan äta ostörda, långa och romantiska middagar på närliggande restauranger istället. Eller så äter vi alla vid 18 och går och lägger oss senast 20:00.

Nu måste jag plocka fram kartongerna med sommarkläder och undersöka vart tusan solhattarna håller hus. Och köpa solkräm!





1 kommentar:

  1. Anonym15:56

    Låter härligt! När åker ni?

    www.mammatea.se

    SvaraRadera