tisdag, december 17, 2013

Uppdatering angående husbyggandet

Eller ja, uppdatering angående tomten iallafall! Imorgon kommer grävmaskinisten Krister och förvandlar vår tomt från ojämn och lite stökig till slät och planerad. Då får vi rätt höjd och kan nog lättare föreställa oss hur tomten kommer se ut, ett spännande steg i utvecklingen.

Det här är det sista som ska göras innan grundgrävarna kommer till våren, bortsett från lite pappersarbete som ska göras på Älvsbyhus. Vi har kvar att göra vår fabriksorder, som är den slutgiltiga innan huset ska tillverkas i fabriken. Tror inte att vi har några fler ändringar att göra (vi har redan gjort en hel del), eventuellt att vi sätter fler eluttag, så då ska vi bara gå igenom den med Leif och skriva under.

Tänk att om ett år pyntar vi inför vår första av många jular i huset!


Såhär såg det ut i somras

2 kommentarer:

  1. Roligt att ni ska bygga en tyr. Ska absolut följa din blogg då vi själva valde mellan tyr från älvsbyhus eller tingsryd från smålandsvilan! Förstår att ni längtar lika mkt till sommarn som vi? :-D
    Vars ska ni bygga?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Men så kul! Vi kollade också på alternativ från Smålandsvillan men det blev lokala Älvsbyhys :) Vi bygger i Sävast (ligger precis utanför Boden, 4 mil från Älvsbyn), just nu är tomten avtäckt och väntar på våren då grunden ska sättas :)

      Längtar så mycket, det kommer bli fantastiskt och overkligt att vara med om detta bygge!

      Radera