lördag, december 21, 2013

Kalas, middag och dagens klantighet

Så har kalashelgen nått sitt slut och Astrid har haft väldigt kul med kompisarna, "-Det var jätte jätte JÄTTEROOOLIGT hos Leah". Tänk att det är två familjer som vi aldrig skulle ha träffat om inte Astrid skulle ha kommit till världen just när hon gjorde det, hon hade bra timing!

Kvällens middag på Allstar smakade mycket bra, och då tallrikarna var tomma så var vi nog alla i det tillståndet då det känns som att man skulle kunna rulla ut från restaurangen. Jag och flickorna lämnade sällskapet vid 20 och åkte hem, övriga stannade kvar för lite drinkar och surr. Mycket trevlig kväll!

Tror ni inte att jag lyckades med klantigheten numero uno då vi skulle iväg från parkeringshuset? Checkade ut, stoppade in två mindre nöjda barn i bilen (Astrid hade precis halkat trots att jag sa åt henne en miljon gånger att INTE springa då det var blankis under nysnön, och Elsa var galet trött), hoppade in själv och kollade mycket, mycket noga bakåt (och således inte så mycket framåt..) då jag backade. Körde hem, tänkte att jag skulle koppla bilen och ställa om timern på en gång, men kom på att..vart är motorvärmarsladden? Klev ur och kollade fram i grillen, där satt det kvar en liten stump på 10 cm av sladden, och uttaget som man fäster i bilen.

Hurra, en mental bitchslap åt mig själv och en lättnadens suck över att inget gått sönder iallafall. Det får bli en tur förbi någon bensinstation imorgon efter jobbet. God jul bilen!

Vi vill gärna att du ska vara varm och go,
men att din ena förare är smart ska du inte tro.
Du får ingen elefant med snabel,
men något bättre, en ny grön kabel!

2 kommentarer:

  1. nej vilken our. Vi har en calix kabel över om du vill hämta (jag ska in till stan före lunch så kan ta med annars) om ni inte har det andra märket ;) .

    SvaraRadera
  2. Haha! Det där är något man ska ha gjort minst en gång under sin tid som bilförare... Jag har gjort det två gånger. ;)

    SvaraRadera