onsdag, december 25, 2013

I julbubblan

Vi har det mysigt här i julbubblan hos svärisarna. Imorse bjöd barnen på ordentlig sovmorgon, vi åt brakfrukost och gick sedan ut och lekte i all snö som fallit under natten. Astrid tyckte nog att det var roligast att åka skoter, Elsa att åka i snöföraren!

Till middagen fick vi sällskap av (Crilles) farmor Gunda, det blev julbordsrester med mascarponeglass till efterrätt. Trodde att min mage skulle spricka efteråt, idag igen. 

Sällskapet här i Bredsel decimerades sedan kraftigt då Johanna, Tomas och Loke åkte hemåt, och både Ebba och Jocke for på juldagsfest. Då bäddade vi ner oss framför tv:n och tittade på Despicable me, premiär för min del och jag blev allt lite tårögd på slutet. Ni som sett den förstår nog!

Elsa fick hoppa i säng i vanlig tid, Astrid fick dispens och är vaken än. Vi har lekt med några nya julklappar, play-dough, pärlor och ett spel, och hon har byggt ett så fint halsband med träpärlorna hon fått av "moster" Lisa.

Imorgon har vi en sista ledig dag tillsammans innan jag börjar om att jobba och vi återvänder till verkligheten, ska njuta till max med utelek och middag hos Crilles mosterfamilj. 



1 kommentar:

  1. Anonym18:58

    Låter som ni har det bra. God fortsättning på er

    www.mammatea.se

    SvaraRadera