torsdag, december 12, 2013

Astrids födelsedag

Igår var det, om nu någon mot att förmodan lyckats missa det, Astrids födelsedag. Därför fick hon vara kung över dagen och ta alla beslut. Jag säger bara, kan det inte vara hennes födelsedag alla dagar?

Vi startade med en lju-hu-vlig sovmorgon till klockan 8. Åt frukost, kollade julkalendern på svtplay, dansade och lekte. Byggde pärlplattor, myste i soffan och åt en och annan godis. Frågade henne om man skulle klä på sig vanliga kläder och fick "-Nej, du får ha pyjamas mamma" till svar. Så det hade jag, tills vi skulle åka hemifrån vid 14.

Då åkte vi till Leos lekland, och så kul vi hade hela familjen. Rutschkanorna var snabbare är någonsin tidigare och middagskorven tycktes smaka underbart. Ett av Astrids största nöjen i livet är att handla mat, så det roade vi oss med efter besöket på leklandet. Hon hittade en spark i barnmodell som hon ville köpa ("-Kolla! En LILLE-SPARK!") och glatt provade på Ica Maxi's stengolv.

Båda barnen somnade i bilen på väg hem, vi bar upp dem till deras sängar där de nu sover och sitter själva i soffan med Musikhjälpen på teven. Crille fixar kvällsmackor, och jag ska hoppa i en dusch innan läggdax. Förstklassig dag!

2 kommentarer:

  1. Anonym18:35

    Låter som väldigt bra dag.

    www.mammatea.se

    SvaraRadera
  2. Vilken mysig dag!

    SvaraRadera