fredag, november 01, 2013

Vilket flyt vi haft!

Den här dagen har gått som på räls. Vi kunde lyfta in det allra mesta genom fönstret, det var bara några möbler som var för stora. Och jösses, vad det underlättat! Vi har räknat ut att det sparat in ungefär 90 varv i trappan, som är riktigt dryg innan man når fjärde våningen.

Vi har hunnit packa upp och ställa i ordning det allra mesta, kvar är min garderob, barnens garderober, barnens leksaker och att sätta upp lite tavlor. Det hinner vi lätt imorgon, smidigaste flytten någonsin det här.

Tusen tusen miljoners tack till Jocke, Johanna och Stig som hjälpt oss idag. Utan er skulle det här ha tagit flera dagar! Nu ska vi alldeles strax krypa ner i sängen som är bäddad med det nya bäddsetet från H&M Home, en del av den där fina målbilden. Jösses så gott vi ska sova inatt, och sovmorgon ska vi ta, det var vi gjort oss väl förtjänta av!


3 kommentarer:

  1. Vad härligt att det gått så bra! Liften verkar ju vara en hit. Och helt fantastiskt att ni lyckats fixa iordning så mycket. Känns som om vi har mycket kvar och vi har bott här i ett halvår nu.

    SvaraRadera
  2. Anonym20:22

    Skönt att det gått så bra!

    www.mammatea.se

    SvaraRadera
  3. Så himla smart att göra så där. Kommer liften att vara där då vi kommer och hälsar på så vi slipper gå i trapporna ;-)

    SvaraRadera