lördag, november 23, 2013

Nu är det ljus här i vårt hus

Nu välkomnar vi julen med öppna armar här på Åbergsleden. Idag har jag, med Astrids hjälp, pyntat lite och tagit fram julbelysningen. Det enda som är heligt och får vänta några veckor till är granen! Det ser, minst sagt, lite lustigt ut med våra låga stakar i de gigantiska fönsterna, men det sprider stämning och det är ju poängen. Eftersom att vi bara kommer fira en jul här, så känns det inte alls som så stor idé att införskaffa något nytt som sedan kanske inte passar in i huset.

Känner att pyntandet blir lite halvdant i år, just med tanke på ovan nämnda anledning, men det tänker jag ta igen nästa år! Nu får det bli pynt och stakar i fönster och någon tomte här och var, och granen i vardagsrummet såklart! Icke att förglömma heller, det kommer få flytta hem fler kompisar till hyacinten som står i hallen, och vita julstjärnor.

Hade funderat på att baka lite gott med saffran ikväll, men det får bli imorgon istället. Nu ska vi kolla en julfilm, eller göra något annat juligt, och ska vi ha skumtomtar som tilltugg. Varde jul, hurra!

1 kommentar:

  1. Så mysigt, här får också granen också vänta ett par veckor.

    SvaraRadera