söndag, november 17, 2013

Hemmaträning

Ikväll hade jag en mycket stöttande hejaklack då jag genomförde ett träningspass på hemmaplan. Vi värmde upp tillsammans genom att springa några rundor i lägenheten, jag fick applåder, hade Elsa i famnen när jag squatade, Astrid räknade högt så jag inte skulle fuska och så vidare. Har svårt att ta mig iväg till gymmet sen jag började jobba, innan jag börjar vill jag hinna spendera så mycket tid som möjligt med Crille och barnen, och efteråt skyndar jag mig hem för att hinna säga godnatt till/natta barnen.

Nu får det bli så här tills jag tycker mig hitta en bra balans mellan familjetid, jobb och träning. Sporadiska träningspass på gymmet, promenad/cykel till och från jobbet, promenader och 50-cirklar på hemmaplan. Den bästa träningen är den som blir av!

Har läst om 100-cirklar på flera olika träningsbloggar, alltså att man bestämmer ett visst antal övningar som man ska göra 100 stycken av, uppdelat på 50/30/20 repetitioner och utför som cirkelträning. Jag börjar med en lättare variant, 50 repetitioner uppdelat på 25/15/10. Kör 5 olika övningar och 1 minuts planka efter varje cirkel, alltså totalt 3x1 minut. Har lagt ihop några olika scheman, men bara hunnit testa mitt "allround" och det för benen. Tar inte lång tid alls, och jag gör bara övningar som går att genomföra med kroppen som redskap. Eller förresten, idag använde jag mig av barnens badrumspall, man tager vad man haver!


Masselito ställer upp som bloggfotograf!

2 kommentarer:

  1. Exakt! Den bästa träningen är den som blir av!
    :)
    Hemmaträning är underskattat!
    : D

    SvaraRadera
  2. Gud va uppfinningsrik du är, blir inspirerad av dig och måste få till nå bra schema att följa hemma tills jag kan börja på gym igen i stan. (Äntligeeeen!)

    SvaraRadera