måndag, november 18, 2013

Femstjärnig dag

Den här dagen gick, som så många andra, i racerfart. Uppstigning, föris för Astrid, jobb för mig, badhus för Crille och flickorna med familjen Pettersson och sedan kom familjen Johansson hit på middag. Hurra vilken härlig dag i gott sällskap från morgon till kväll!

Menyn bestod ikväll av kycklingfilé med glacerade rödbetor och fetaost för de som gillade det, samt köttbullar och potatis till de andra. Till efterrätt blev det höstfruktsallad, mycket smarrigt! Efter dusch för de två små kladdungarna, minidisco och lek så åkte gästerna hemåt och barnen trillade i säng där de somnade som två små klubbade sälar.

Då passade jag på att åka iväg och hämta ut ett paket som jag velat ta hem i flera dagar nu, men som var alldeles för stort för att frakta hem på cykeln eller under barnvagnen. Elsas leksaker från bObles! Elefanten ska få stå och vänta i vardagsrummet inatt, och kommer nog bli kärleksfullt bemött från båda barnen imorgon. Kycklingen blir Elsas julklapp, så den ska jag gömma undan på något bra ställe. Ska fota i bättre ljus och med lekande barn, så det får det bli ett eget inlägg med fler bilder!

1 kommentar:

  1. Anonym19:48

    Spännande att se vad barnen tycker om de nya leksakerna.

    www.mammatea.se

    SvaraRadera