söndag, oktober 20, 2013

Tävling - Sebamed och Philips Avent

Har du, eller känner du någon som har eller ska få smått? Tävla då om en av två necessärer med produkter från Sebamed, eller en förpackning med två nappar från Philips Avent.

Necessärerna innehåller produkter i teststorlek samt en liten badleksak, mer om deras produkter kan du läsa här.

Napparna är självlysande, perfekt nu när det är mörkt ute om man får leta nappar mitt i natten! Läs mer om dem här.

Lämna bara en kommentar nedan med namn och vilken av produkterna du skulle vilja tävla om, eller båda om du skulle vilja det. Sista dagen att kommentera är onsdag, så att jag hinner posta iväg paketen på fredag. Lycka till!


6 kommentarer:

  1. Hej hej! Jag är gärna med och tävlar. Bara 4 månader kvar tills vi får träffa det lilla livet nu. Jag tävlar om båda produkterna.
    Hoppas allt är bra med er!
    Kram kram

    SvaraRadera
  2. Åh, jag vill vara med och tävla om napparna! Det är dom enda napparna Alfred verkar gilla :)

    SvaraRadera
  3. Hej! Jag vill gärna vara med och tävla om bägge. För fyra månader blev jag "ingift moster" åt en liten Saga som är fyra månader..

    SvaraRadera
  4. Hej! Vi väntar en liten lillasyster till Märta, bf 27 Februari! :') Jag vet inte om chocken någonsin kommer släppa då lillasyster helt oväntat blev till helt naturligt och innan IVFet då Märta blev till hade vi kämpat på egen hand i 3 år(!!!) Så jag vill vara med och tävla! Vill ju såklart både napparna och necessären men måste jag välja så blir det napparna! :)
    Även om min blogg legat på hyllan ett tag så har jag ändå hållit mig fast vid din :) Men jag hoppas jag finner tid och ro att börja skriva snart igen!

    SvaraRadera
  5. Vill vinna båda. Vinner aldrig nånting så skulle ju vara roligt att vinna nångång. Och sonen tycker om just dem napparna.
    Din blogg är helt underbar. Kikar in varje dag!

    /Anna Karlsson

    SvaraRadera
  6. Anna: Tack snälla för din kommentar! Tyvärr blev det ingen vinst denna gång, men det kommer säkerligen fler chanser längre fram :)

    SvaraRadera