måndag, oktober 21, 2013

Längtansbarnen

När vi längtade och kämpade för att bli gravida med bebisen som visade sig bli Astrid, så pratade vi en del om adoption. På bloggar och forum var det många som tipsade om boken Längtansbarnen av Kerstin Weigl, och jag fick efter mycket om och men tag i den. Jag tyckte väldigt bra om den, och efter att ha läst och pratat ytterligare så bestämde vi oss för att adoption absolut skulle kunna bli ett alternativ för oss. 

Nu känner jag att den bara ligger och samlar damm här hemma, och vill hellre att någon annan ska få chansen att läsa den, då den är slut hos förlaget och gissningsvis ännu svårare att få tag på nu än då jag sökte efter den för drygt 4 år sedan. Lämna en kommentar nedan, senast på onsdag, om du vill ha den, är ni flera så lottar jag vem som får den skickad på posten. 

"I Längtansbarnen ger föräldrarna själva svaren. Genom lyhörda djupintervjuer har Kerstin Weigl åstadkommit en informativ och gripande skildring av ett annorlunda, men berikande föräldraskap. I en självutlämnande berättelse delar hon också med sig av sina erfarenheter som adoptivmor. Längtansbarnen utkom första gången 1997 och denna utgåva är uppdaterad och reviderad."


1 kommentar:

  1. Jag vill gärna ha den. Har länge letat efter den.

    nussan_girl@hotmail.com

    SvaraRadera