söndag, oktober 13, 2013

Klara, färdiga, packa

Idag föll sista älgen i backen för Crilles jaktlag. HURRA, nu behöver vi inte pussla fler helger för att få allt att gå ihop. Istället kan vi nu lägga fokus på att få ordning på allt innan flytten, vilken nu är två helger bort. Båda de helgerna jobbar jag, och innan vi flyttar på fredagen så jobbar jag 7 dagar innan det, så det blir packning på lediga stunder och kvällar.

Alla utemöbler och trädgårdsprylar (gräsklippare osv) är magasinerade, de lär vi ju inte behöva förrän våren/sommaren 2015 (shit vad avlägset det känns). Idag har jag och flickorna rensat badrumsskåpen och städskåpet, så vi gör framsteg iallafall! Känner ingen större brådska, men tycker att det är skönt att ha rensat överallt så att vi slipper göra det i samma veva som vi packar ner det som måste finnas framme till sista dagarna.

Förutom att ha haft lattjo lajbans i badrumsskåpen idag så har vi lekt alla möjliga lustiga lekar (snacka om att Astrid har fantasi) både inne och ute. Tog för en gångs skull fram systemkameran idag, borde verkligen skärpa till mig på den fronten, mobilbilder är ju inte riktigt samma sak (tack Anna för sparken i baken).


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar