lördag, oktober 19, 2013

En lördag med plus i kanten

Imorse tog jag och Elsa en promenad medan pappan i huset fick sovmorgon. När vi kom hem så dukade vi upp frukost och väckte honom sedan, det blev extra mysigt med tända ljus och snön virvlande utanför fönstret. En riktigt bra start på dagen!

Dagen som annars har bestått till största del av jobb för mig, och direkt jag slutat så åkte vi och bytte till vinterdäck. Det var verkligen dags med tanke på väglaget ute, det var aningens halt på väg till stan på förmiddagen. Då vi var på väg hem efter däckbytet så kom Crille ihåg att Johanna och Tomas skulle till Jocke, så efter ett samtal dit svängde vi hem och hämtade resterna från gårdagens lasagne och åkte dit. Middag tillsammans på Casa del Kocko, Johanna lagade efterrätt (som Tomas benämnde med "-Åttiotalet ringde och vill ha tillbaka sin efterrätt) och den var gooood! Jag älskar after eight, och tillsammans med päron smakar det ju ljuvligt.

Nu börjar ögonen vara trötta, Elsas föll igen innan vi åkte hem, så vi ska strax följa hennes exempel och säga godnatt. Det är ju en dag imorgon också, för att låta som en äkta pensionär!




Elsa har hittat sin tunga och gör så lustiga grimaser

2 kommentarer:

  1. Anonym02:34

    Nils har också hittar sin tunga. Han gör grimaser eller bara räcker ut den hela tiden.

    www.mammatea.se

    SvaraRadera
  2. Bra att du har bytt till vinterdäck, det är dags

    SvaraRadera