torsdag, oktober 24, 2013

En blöt kväll

Häng på kyrkis med mycket trevligt sällskap, besök hos faster Johanna och Loke, en sväng på stan i Piteå, vart vi även åt middag och kvällen spenderades sedan i plurret. Hej bara, vilken dag!

Nu har vi alltså plaskat, simmat och susat fram i rutschkanorna på Piteå Havsbads äventyrsbad. Både fingrar och tår såg ut som russin efteråt, och det var skönt att vila och äta frukt i bastun innan vi åkte hemåt.

Astrid var, som vanligt när det gäller något som är lite spännande, skeptisk till en början och ville helst hänga i bubbelpoolen. Men efter första turen i en kana så pekades det hejvilt åt vilken vi skulle åka härnäst, hon skulle minsann åka SJÄLV, blev arg när hon inte fick åka de som hon är för liten för och till sist fick vi locka ner henne huttrandes i bubbelpoolen.

När jag och Crille åkte Spacebowl så stod Ebba, Astrid och Elsa på en platå bredvid, från vars man ser rakt ner i "tratten". Elsa hojtade "-MAMMA! MAMMA!", Astrid ropade "-MAMMA, AKTA DIG FÖR HÅLET!" Vi skojade med henne att den rutschkanan är som en toalett, och efter det så ropade hon BAJSKORV varje gång hon såg att någon trillade ner i vattnet. Charmigt!

När vi var färdiga att åka hem så hann jag, Astrid och Ebba ut i foajén innan Crille och Elsa, när de sedan kom så sprang Astrid emot dem och flickorna möttes i en kram. Astrid tog henne sedan i handen, de kom gåendes och hon förklarade "-Vi är bästisar vet ni". Syskonkärlek när den är som finast ♥

3 kommentarer:

  1. Om du vill ha en liten graviduppdatering så har jag precis gjort en ny blogg. Tänkte att Livan kan få ha sin och jag min :-) gå till http://johannaa1979.blogspot.se och läs mer. Spännande med husbygge. Måste vara en härlig känsla att få vara med och bestämma hur ni vill ha det.

    SvaraRadera
  2. Anonym17:27

    Kärleken mellan syskon alltså <3

    www.mammatea.se

    SvaraRadera
  3. vilken härlig dag!!!
    haha, elsa tycks inte vara så medgörlig på bilden : )

    SvaraRadera