söndag, september 01, 2013

Föräldrar, glöm aldrig detta:

Allmänheten har ALLTID rätt att döma och kommentera ditt barns beteende, börjar hen grina på Ica så handlar det om att hen är ouppfostrad. Själv har de ju aldrig dåliga dagar?

Om du som mamma inte ser ut som en trådsmal supermodell 4 veckor efter förlossning så är du lat. Jag menar, det kan ju vem som helst se i Veckans Nu att både Heidi Klum och Beyoncé gjorde?

Samma argument gäller när du som kvinna inte spenderat 2 timmar framför spegeln med att fixa hår och smink innan du visar dig offentligt. Det finns inga fula kvinnor, bara LATA kvinnor, det vet du väl? Orakade karlar är dock sexigt som fan.

Barn ska äta upp maten, annars tyder det på bristande bordsskick. Att inte alla ungar älskar broccoli/inlagd sill/tikka masala, precis som vuxna, det kan väl ändå inte stämma?

Att låta ett barn synas offentligt med en fläck på sina kläder, det kan leda till att du blir anmäld till SOC. Bristande omvård! Att den där fläcken alltid tycks uppstå 30 sekunder innan ni ska springa till bussen, det borde du minsann ha förutspått!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar