onsdag, september 25, 2013

Astrids boktips

Favoritboken vid läggdags är nu återigen Det är en gris på dagis skriven av Johanna Thydell. Astrid kan i stort sett varje sida utantill, och berättar hur grisen "böfflar och möfflar", får klä på sig barnens kläder för att kunna smita in och spiller ner sig med vatten efter sovstunden.

"-En gris på föris mamma, snälla mamma?", jag tycker också att den är bra, så jag läser den gladeligen kväll efter kväll. Tusen tack igen familjen Johansson för den utmärkta tvåårspresenten, som fortfarande ger så mycket glädje nästan ett år senare!

3 kommentarer:

  1. Den boken måste vi testa! Liv älskar allt vad böcker heter.

    Sv: tack så mycket! Det känns jätteskoj. Det är beräknat till 26 februari. Vi har UL nästa vecka så då får vi veta närmare. Hittills mår jag jättebra. Har bara mått illa två eftermiddagar. När jag väntade Liv var jag sjukskriven i 6 månader för illamående så varje dag är bonus för mig! Liv är jättespänd och pratar massor med magen.

    SvaraRadera
  2. Ja det tror jag, Lova har ganska smala fötter, har aldrig varit med om någon sko som är för smal iallafall utan snarare att de är för breda, men dessa satt bra :D

    SvaraRadera
  3. Anonym10:36

    Åh, ska absolut kolla upp denna!

    SvaraRadera