tisdag, augusti 20, 2013

Vecka 34

Den här veckan blir också fylld till bredden med jobb, möten, besök och roligheter, precis som förra. Imorgon har vi möten på både Swedbank och Handelsbanken, farmorn och farfarn är så snälla och kommer förbi för att vara med Elsa och hämta Astrid på föris så vi kan åka dit och sitta ner i lugn och ro. Senare på kvällen kommer mormorn och morfarn hit igen, så torsdag hade jag planerat in som lugn dag med bara mys och inga måsten, men så ringer de idag från Folktandvården och vill göra Elsas ettårskontroll på morgonen. Nåja, det är ju snabbt avklarat!

Lördag ser jag verkligen fram emot, då ska Linn, Cathrin, Ann-Louise och jag ut och äta på Allstar som öppnar här i Boden på fredag. Kul att umgås även utan barn (vi träffades genom föräldragruppen på BVC), och om vi riktigt anstränger oss så kanske vi kan låta bli att diskutera de små hela kvällen lång.

Söndag, det är en dag med både glädje och förskräckelse, första visningen! Det kommer vara en stängd VIP-visning, för att få komma ska man ha lånelöfte och ha anmält sig i förväg. Det blir ju kanske lite svårt med tanke på att annonsen inte ens kommit ut än (trots att allt enligt mäklaren skulle vara färdigt i fredags..), men vi hoppas att iallafall någon hinner få upp intresset och kommer!

Ikväll är Crille iväg, och efter att jag slutat 17 så åkte jag och flickorna hem. Middag som Crille gjort färdig, Zuper Zebran, kvällsfika och den värsta nattningen på länge. Över en timme tjorvades det innan de båda sov, puh. Nu roar jag mig med dator, tända ljus och lite karameller, tror att jag snart kryper ner i sängen med en bok eller tidning i näven.

2 kommentarer: