onsdag, augusti 14, 2013

Redo för fotografering

Hemmet är nu redo för fotografering. Crille har satt lister där det saknats (det är ju bara 2,5 år sedan vi tog bort garderoberna i gästrummet), Kocko har tapetserat den sista väggen (som vi väntat med då vi tänkt bygga igen ovanför skåpen i köket) och på köksbänken står en skål med 6 citroner.

Vi har gjort vårt bästa för att få det opersonligt och avskalat utan att bli otrevligt, burit ut pryl efter pryl (och frysbox) till förrådet och fyllt varenda garderob till brädden. Tur att det inte ska fotograferas i lådor, skåpar och byråer, då hade vi varit illa ute kan jag avslöja!

Tusen tack för era tips, de har varit till hjälp även om jag var ironisk med att placera citroner i handfat och ananas i trappen. Jag har haft en superinredare som bombat mig med bra tips via Facebook (och dessutom lånar ut blommor, vilka grannar man har va!), nu är det bara lite småsaker som fotografen får avgöra på plats om det ska fixas. Typ plocka bort leksaksspis, några pappersboxar och sånt.

Även om det känns vemodigt att sälja, så känns det riktigt kul att få proffsbilder att behålla för att kunna minnas tillbaka till vårat första riktiga hem. Nog har de tidigare tre lägenheterna känts trivsamma och bra, men Kullenvägen 10 kommer alltid vara speciell. Här har vårat liv förändrats och fått en annan mening, det kommer vara med en tår i ögat som vi säger adjö till golven där våra flickor lärt sig gå.

1 kommentar:

  1. Anonym18:41

    Vilken spännande tid ni har framför er! Så spännande med nybyggnad och försäljning av erat hus :)
    Gissar att det är hur många tankar som vandrar just nu ;)

    Du kan väl hojta till när erat hus finns på hemmet, är lite dålig på att vara ut där.

    Vi måste se till att träffas snart då jag vill veta allt om den här nya graviditeten ;)

    Vad häftigt att ni ska vara med i helgbilagan, du kan väl hojta till när vi ska köparen.

    Kram Sara lillaunderbarn.blogg.sr

    SvaraRadera