torsdag, augusti 01, 2013

Packningsidioten

Ni kanske vet vad en packningsidiot är för något? Om inte, så ska jag förklara:

En person med förmågan att ALLTID glömma något viktigt i packningen, men ofta packat ner en eller flertalet andra saker som är totalt onödiga.

Igår åkte Astrid till farmor och farfar, jag packade en väska med kläder, och en påse med gympaskor och skalbyxor. Skaljackan hade blivit kvar i bilen sen dagen innan, så den skulle Crille lägga i då han bar ut packningen. 

När vi skildes åt utanför Vidarsch, Ted och Annlo, vart vi varit och fikat, så frågade jag honom om han kommit ihåg jackan (jag och Elsa gick hem då Crille skjutsade in henne till farfarn). Fick till svar att den hade han redan lagt i påsen. Glömde på kvällen att jag redan frågat, så jag frågade igen och fick till svar "-Ja, den låg i påsen som jag lämnade till pappa tillsammans med den andra packningen". 

Vad hittar jag nu när vi sätter oss i bilen för att åka upp till svärisarna? Astrids jacka. Frågar hur i hela fridens namn jackan kan befinna sig både i bilen och i Bredsel? "-Oj, jag måste ha skickat med Elsas jacka.." 

Min sambo, en äkta packningsidiot. En vacker dag kommer han glömma sitt huvud hemma. Och Astrid har förhoppningsvis inte haft på sig sin lillasysters jacka i storlek 68.

1 kommentar: