tisdag, augusti 06, 2013

Ingen diabetes, men ett mäklarbesök

Efter lämning av prover på morgonen så kunde vi blåsa faran över för diabetesen vi diagnostiserat Elsa med. Herregud, finns det någon sjukdom vi inte felaktigt misstänkt? Snart får vi nog förbud mot google av personalen på hälsocentralen, men då det blev så tokigt från början med hennes allergier så är vi verkligen på helspänn för att inte missa något symptom på någon livshotande sjukdom. Höns, höns, höns. Varför hon dricker cirkus 260ml vatten till sin frukost, det vet vi fortfarande inte, men chansar på törstighet.

Lustigt nog så vägde hon idag 7830 (kan ha varit 7860, minns inte riktigt) gram, vilket innebär en ökning på typ 400 gram på en vecka. Va? Hade vågen helt flippat ur sist eller? Nu ligger hon alltså inte alls så farligt långt nedanför sin kurva, utan helt okej. Kommer bli gråhårig innan ungen fyller fem, jag är alldeles för lättstressad när det gäller mina barns hälsa alltså.

Efter de positiva provresultaten så blev det ett positivt mäklarbesök. Nästa vecka kommer fotografen och kort efter det ska annonsen ut, vemodigt och roligt på samma gång. Astrid är helt inne på att flytta, både då vi passerat vägbyggen och hotellbyggen har hon frågat om det är vårat nya hus de bygger. Det kommer bli så roligt när vi kommer igång och hon kan få följa allt som händer på tomten!

4 kommentarer:

  1. Anonym06:32

    Men så skönt. Bättre att kolla en gång för mycket än en gång för lite.

    www.mammatea.se

    SvaraRadera
  2. Skönt att det inte visade på nåt rackel med lillan! :D Spännande med husbygge - jag är sååå avis!

    SvaraRadera
  3. Anonym15:48

    Jag tror att det kommer att bli en snabb försäljning för er! När är tanken att de nya får flytta in i erat hus?

    JA, det vill vi gärna göra, Byske här kommer vi :)

    /lillaunderbarn.blogg.se

    SvaraRadera
  4. Vad skönt att ni oroat er i onödan!

    Vad spännande med att det går framåt med flyttandet!

    SvaraRadera