tisdag, juli 16, 2013

Jättekul i Junsele

Vi har det bra här i Junsele! Igår regnade det, så vi installerade oss i våra stugor och gick sedan en runda på djurparken när det lugnat ner sig. Middag och lek hos familjen Pettersson, minigolf och sedan gick vi hem och sov, både jag och flickorna sov innan 22.

Idag har det varit soligt, men blåsigt, så vi skippade badandet och började istället dagen med ett besök på Junsele marknad (vilken timing att det var just när vi är här!) där Astrid fick sig ett par fårskinnstofflor och vi åt lunch. Sedan åkte vi tillbaka till campingen för att roa oss i leklandet, fikade och gick såklart ett till varv på djurparken. Mina favoriter var älgarna och getterna i barnhagen, så gosiga små killingar, ville stoppa ner allihopa under vagnen och ta med dem hem! Leklandet var bra, fyra karuseller, hoppborg och lotteristånd, och eftersom vi har bokat familjepaket så har vi band som gör att allt (utom lotterier och mat) ingår. 

Middag ute i solen, tillagad av familjen Stråmo/Larsson, och en promenad med efterföljande snabbtur på minigolfbanan (Astrid var sjukt trött och grinig så vi gick hem för att lägga henne). 

Härliga dagar, imorgon blir det en till sväng inne på djurparksområdet innan vi åker vidare mot Sandra och Patrik. Det känns så skönt att semestern inte tar slut efter vårt besök här i Junsele, utan att det kommer fortsätta i några dagar till! 








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar