lördag, juli 20, 2013

Hemma!

Nu är vi åter hemma på Kullenvägen. Med i packningen har vi 313 fina foton att plocka fram och njuta av i vinter när det är mörkt och kallt, samt ett Mount Everest med tvätt. Och lite annat sånt där vardagligt ni vet. Elsa har även med sitt första ord i bagaget, jag hör henne från övervåningen mässandes "-Mamma mamma mamma", kul för Crille som försöker få henne att somna!

Vädret har inte varit det bästa, men sällskapet har vägt upp bristen på sol och värme alla dagar. Efter att vi skiljts från familjen Pettersson i Junsele så körde vi omvägarnas omvägar mot Hudiksvall för att slippa det stora brobygget/trafikarbetet i Sundsvall. Det gick bra, även om vi vid ett tillfälle körde på vad som endast kan liknas vid en kostig. Önskar att jag hade haft närvaro att stanna bilen och fota spektaklet, men jag var för upptagen med att manövrera bilen och att inte kissa på mig av skratt. Fram kom vi iallafall, till vackra Rönnskär där Sandra och Patrik bor.

Där har vi sällskapat, blåst såpbubblor, dagligen träffat familjen Svan (udda husdjur va?), hoppat runt barfota på släta stenar, ätit god mat, kastat stenar och badat i havet. Eller ja, den modigaste (dummaste?) i sällskapet har iallafall badat, det var uppfriskande och härligt om än lite kyligt! Underbara dagar som får en att undra varför man i hela friden inte bor vid havet, eller iallafall en sjö. Det är något så rogivande med vatten som jag inte kan sätta fingret på.

Som vanligt gör saknaden mest ont när man just setts, att man är nära i tanken men inte rent geografiskt. Det värmer så i hjärtat när jag ser att Astrid känner sig trygg och frågar "-Ska vi äta fjukuss med Sandra och Patrik nu?" det första hon gör på morgonen. Att hon trivs i samma sällskap som jag, och att vi känner oss så välkomna hela familjen ut till Skäret, vackra vackra Skäret.

1 kommentar:

  1. Sandra07:53

    Det var så härligt att få ha er här, och ni är varmt välkomna tillbaka precis när ni vill. Hoppas att vi kan ta oss upp till er med inom en snar framtid ♡

    SvaraRadera