söndag, juli 28, 2013

Elsa 10 månader

Vår lilla dam utvecklas så man knappt hinner med. Nu ställer hon sig upp utan stöd, och rekordet i promenerande är 7 steg på raken. Gissar att det dröjer innan hon går på heltid, men hon är på god väg!

Hon är återigen supermammig, och kan börja grina bara av att höra min röst. Sitter och leker i godan ro i en halvtimme, så visar jag mig och då blir det kaos. Tror och hoppas att det blir bättre när jag börjar jobba, vilket bara är 2 veckor bort! Galet hur fort den här föräldraledigheten har gått.

Serverar vi något passande så äter hon helt själv, vilket är så himla skönt. Lassar upp lagom bitar utspridda på brickan som är fäst i stolen, så sitter hon där och plockar i sig tills det är slut. Då blir hon oftast arg och vill ha mer!

Sover ungefär 20-08 (vi har fått till fina semestertider!) och sover första stunden i sin egen säng, vaknar på natten och då lyfter vi över henne till vår där hon sover vidare till morgonen. På dagarna blir det en vila på 1,5-3 timmar, längst sover hon om man ligger bredvid.

3 kommentarer: