söndag, juni 02, 2013

What a helg

Fredag hade vi grillunch på förskolan och lekte ute här hemma efter det fram till att middagsgästerna Johansson kom hit. Då stod jag i köket och gjorde vinegrett iklädd bikini, nakna kocken på Kullenvägen! Det var galet varmt, och galet trevligt! Astrid hade hela dagen frågat efter "Nela" och blev väldigt glad när hon kom. Vi kunde konstatera att vi har väldigt pryda barn, den ena (Astrid) satte sig och kissade på den asfalterade uppfarten, den andra (Cornelia) försvann runt knuten iklädd klänning, men när hon kom tillbaka var hon spritt språngande naken. Jase, jase, de hade då väldigt roligt iallafall!



Lördagen var vigd åt kvarteret. Först städade vi upp lite här och var, rev lite i lekparken och gjorde plats för nytt som ska dit. Det städades i kvartersgården och nya tillbehör samt nytt aggregat i bastun blev uppsatt. Sedan åkte partytältet upp, det serverades helgrillad ren (gott, men såg lite groteskt ut), David trubadurade med gitarr och vi var bland de sista som lämnade festen strax innan 00. Väldigt trevlig kväll med trevliga grannar! Golfkullen är ett mycket bra kvarter en mycket snygg lingonfärgad bastuhink!




Idag vaknade vi till tråkigt väder för första gången på över två veckor. Regnet hällde ner, och passande nog (not!) skulle vi på hundutställning där Molly visade upp sig och fick betyget excellent. Hurra! Vi hann dock åka innan det hela var färdigt, då det drog ut på tiden och vi hade en väldigt missnöjd och hungrig Elsa med oss. Då vi åkte hemåt bestämde vi oss för att göra ett besök på badhuset, och familjen Isaksson/Selström gjorde oss sällskap. Pizzamiddag på det, och sen kände vi oss färdiga för dagen. Bara en mysig filmkväll kvar innan läggdags tänkte vi, men somnade med varsitt barn och fick se oss besegrade av John Blund. 


Nu ger vi upp och välkomnar en ny vecka, för min del fylld med vårrus, träning, och personalfest. Och förhoppningsvis en hel del utelek med mina små brudar!



1 kommentar:

  1. Tack för en härlig fredag, vi ser redan fram emot nästa gång. Klackarna i taket eller?!

    SvaraRadera