lördag, juni 22, 2013

Midsommar 2013

Midsommaraftonen spenderades i Sikfors tillsammans med Sara, J och Cornelia. Lite bad, hoppborg, ansiktsmålning och sockervadd startade dagen, sedan blev det promenad till hängbron över älven och matlagning! Grillat på längden och tvären, potatissallad och mazarintårta med lemoncurd samt jordgubbar. Vi var så mätta efter middagen att inte ens snacksen gjorde entré.

J och Crille nattade barnen och sig själva i samma veva, jag och Sara höll igång på cola och fanta ute i husvagnens förtält till halv ett. Morsorna kan vet ni! Tur var dock att J vaknade efter ett tag och kom ut och försedde oss med varsitt täcke att svepa omkring oss, för någon värme var det inte riktigt utomhus. 

Idag regnar det, så det tilltänkta badandet uteblev. Nu sitter vi i bilen påväg till farmorn och farfarn där vi ska fira midsommardagen med vitlöksbröd som vi ska servera, älgburgare som svärisarna tillagar och efterrätt som faster Johanna och Tomas står för. Mums! Gissar att vi inte kommer behöva somna hungriga ikväll heller..

1 kommentar: