måndag, maj 27, 2013

Helgen som sa swosch

Lördagen bjöd på en liten tur på stan, där fler byxor av kortare modell inhandlades till Astrid, några svala plagg till Elsa och jag köpte en tröja och ytterligare ett nagellack. Crille köpte morsdagspresenter till mig (vita vackra rosor, en bok och ett nagellack), och således var det jag som i slutändan blev shoppingrundans stora vinnare!

På kvällen kom Palina hit för tapas, mycket mysigt att sitta och äta i lugn och ro efter att Elsa somnat (Astrid blev hämtad till Bredsel av fastrarna som hade abstinens). Vi spelade Sequence, och slutade smart nog efter att båda lagen fått varsin vinst, alla fick stå som vinnare och alla var nöjda!

Söndagen hade vi den långsammaste förmiddagen på flera år, jag klev inte upp förrän efter elva! Sov, läste, sov lite till, myste med Elsa och Crille, låg och drog mig i sängen en stund till osv. Till sist tog vi oss till Bredsel där svärmor firades på mors dag. God mat och gott sällskap, kunde inte bli bättre!

Astrid för nu en kampanj för att få en egen studsmatta. Vette katten om hon ska få lyckas, men det är ju en vettig leksak. Eller vad säger ni?!





1 kommentar:

  1. Studsmatta e skoj tycker Tindra (även vi föräldrar) jag själv väntar på att få börja hoppa, men måste snällt vänta åtm till efterkontrollen..
    Hoppas ni får en underbar dag :)

    SvaraRadera