måndag, maj 20, 2013

En känner sig klipsk när:

En kliver in på bostadsrättsföreningens årsmöte glad i hågen, 19:56 och meddelar att en är i god tid. Några minuter senare berättar stolsgrannen lågmält att mötet nått fram till övriga frågor, och att mötet började 19:00.

En tar med sig en bulle (som såg gudomligt god ut) hem till sambon och känner sig snäll. För att sedan få frågan av sambon om en försöker jävlas eller gjort ett ärligt misstag. Vi har bestämt oss för att vara lite nyttigare, från och med idag.

4 kommentarer:

  1. Sv: ja, tur då! ;) Och så har vi ju fejjan!
    Vi kommer att ha ett litet lapptäcke till sommar i år - fram till midsommarveckan så är jag och Z lediga tillsammans, den veckan kommer jag att börja jobba på Gina fram till sista veckan i juli. David är ledig sista veckan i juni + första veckan i juli, sen åker han till Jäckvikk och jobbar hela v 28, hemma v 29 och tillbaka till J-k v 30. Efter det är han ledig i två veckor igen. Z kommer att vara på förskolan v28-30. Det känns bra att jouren är på "vår" förskola i år - nära och bra! :) Haha! Vilken redogörelse det blev ser jag nu! Sorry! ;)
    Dags att gå och sova kanske? :P
    Kram så länge!

    SvaraRadera
  2. Haha, starkt jobbat, men du var ju där iaf!

    SvaraRadera
  3. Serru, supersmart sådär man ska vara nuförtiden ju ;-)



    svar: ja det var varit så mysig tid att ha lillasyster min här dessa månader, tomrum utan henne nu!
    väggordet i M's rum är: "Bus hittar man inte på, dem bara blir" - Alfons Åberg citat :-)
    Boka resa kommer vi absolut göra, behöver komma iväg lite - frågan är om vi ska åka vinter (feb-mars -14) eller vänta på sommarkatalogen till nästa säsong och resa på våren.
    Liten tripp hinner jag o Mileon göra sensommaren när vi ska ner och hälsa på maken/pappan som då jobbar utomlands.

    SvaraRadera