måndag, april 01, 2013

Måndag, men känns som söndag

Jag började dagen med sovmorgon till 9, fantastiskt skönt! Och mina bröst exploderade inte under natten om nu någon undrar. Vi packade ihop alla våra miljontals klädesplagg och pinaler, och begav oss hemåt.

Dock gjorde vi ett trevligt stopp på vår färd, en förmiddag ute i solen tillsammans med familjen Pettersson. Lite korvgrillning, lek i snön för barnen och surr för oss som kände oss för klumpiga för sånt. Jag gick en liten sväng med Elsa så hon skulle somna i vagnen, och hade sånt flax att jag träffade barnens tremänningar Olle och Maja med tillhörande mamma och mormor. Väldigt kul!

Efter hemkomst så tömde vi och dammsög bilen, började tvätta smutsiga och rökluktande kläder och skottade av altanen på baksidan. Tre maskiner är tvättade och hängda, altanen är nu nästan fri från snö och is (nu ska det bara rasa från taket först innan vi vågar vistas där) och bilen är något renare inför en eventuell försäljning.

Efter middagen så stökade jag och Astrid bort det lilla påskpynt som var framme (riset fick dock stanna inne) och sedan hoppade vi in i duschen på löpande band. Astrid var väldigt taggad inför läggdax då vi flyttat in Elsas säng till hennes rum på prov. En del av försöket att få till nätterna, och vi är hoppfulla.

Ska jag få sova ensam bredvid Crille för första gången på ett halvår? Spänningen är oliiiidlig!





2 kommentarer:

  1. Anonym12:45

    Spännande att få höra hur natten gått!

    Går du in och ammar då när hoon vaknar eller sover hon hela natten numera?

    SvaraRadera
  2. Fick du sova ensam utan E?

    Sv
    Ingen större skillnad att vara 30 jämfört med 29 ;)

    SvaraRadera