tisdag, mars 12, 2013

Trött och pigg

Skitnätterna tycks levereras på löpande band, men under dagarna har vi två små solstrålar som gör att man glömmer det jobbiga och lättare kan fokusera på det positiva. Att Elsa snuttar ihjäl mig om nätterna uppvägs ju av hennes blotta existens. Tänk vilken tur man har, två godbitar som berikar livet dag som natt! Även om jag är så trött att ögonen går i kors så är jag så glad att mina små sömnmarodörer finns.

Hela dagen har jag taggat inför vad jag ska syssla med under kvällens barnfria tid. , bägge barnen somnar underbart nog vid 19. Tänkte läsa bok, starta datorn och svara på bloggkommentarer, tvätta en maskin och kolla det där simhoppsprogrammet. Halv åtta somnade jag på soffan, bra jobbat där! Efter x antal påtryckningar från Crilles sida så är nu tänderna borstade och kudden skallad, men då vill inte tröttheten riktigt infinna sig, knepigt det där.

Men vilken härlig dag vi haft, solen har strålat, Elsa har varit på toppenhumör nästan hela tiden, och så har vi träffat fina mammor och barn hemma hos Anna och Filip. Som en vitamininjektion i sinnet!

2 kommentarer:

  1. Känner igen mins nätter just nu... Har precis lagt mig i sängen igen med en sovande bebis och ska försöka ta igen nattens förlorade tid. Mitt mantra är just nu att det går över och att snart är lillebror stor han med.

    SvaraRadera
  2. Anonym19:57

    Tänk att man kan vara så trött men att sen somna ska vara då svårt.

    www.mammatea.se

    SvaraRadera