fredag, mars 08, 2013

Trevlig helg!

Efter en riktig skitmorgon så satte jag och flickorna oss i bilen och åkte mot Bredsel. Solen sken, musiken på radio var bra och det hördes inte ett pip från baksätet på hela vägen. En timmes lugn och tystnad, tack för den kära barn!

Elsa har haft tjorvigt i magen, så hon har varit grinig till och från under hela dagen, men efter en beundransvärd prestation så blev hon mycket lugnare och gladare. Vi har hunnit med utelek och promenad, den friska luften får två tummar upp! Nu sover hon så gott i min famn, Astrid leker med faster Ebba och i detta ögonblick får både pappan och farfarn helg och beger sig hemåt.

Hoppas och tror att vi får en fin helg, med solsken, god mat och trevligt sällskap. Jag är verkligen segast i Sverige på att svara på era kommentarer, men det får bli när det finns tid över. Vet att ni förstår!

Ha en trevlig helg och kramas mycket!

2 kommentarer:

  1. Vi förstår.. fattar inte hur alla gör som har barn och en massa tid att blogga. Jag har bara ett, men hon känns som hundra ibland. ;)

    Livstecken är nog så gott! :)

    SvaraRadera
  2. Anonym21:39

    Förstår verkligen att det är svårt att hinna med, känner ju ofta detssam själv. (skriver btw det här med enhansklick och sovande bebis på magen.)

    Ha en skön helg ni med!

    SvaraRadera