torsdag, mars 21, 2013

Morsa på rymmen

Den här dagen har verkligen gått i ett. Morgon med sina vanliga rutiner plus städning av badrum, lämning på föris, promenad med andra 15-timmarsmammor, buss till babymassagen, promenad hem med Linda, Harry och Gazton, hämtning på föris, mellis, städning, lek och mys med mina små, snabb magträning och middag.

Nu däremot så gör jag allt annat än vardagliga göromål. Morsan är på rymmen! Sitter på bussen med destination Luleå vart jag ska gå på bio med min kära fru och hennes vän. Går ni på bio stup i kvarten tänker ni (iallafall om ni hänger med här på bloggen), nej inte riktigt svarar jag.

Sist vi skulle kolla Små citroner gula så blev det trubbel med det tekniska och vi fick inte se någon film. Ikväll gör vi ett nytt försök.

Jag bjuder generöst på en bild från babymassagen där min yngsta dotter bestämt sig för att äta upp Libero-humlan. Hur många har den hemma? Upp med en hand!

5 kommentarer:

  1. Hand upp! Sitter fast på babyskyddet till bilen!

    SvaraRadera
  2. *Räcker upp handen* :)

    SvaraRadera
  3. Så bra att ni fick se filmen nu då utan problem!

    Räcker upp tre händer, vi har nämligen tre. Jag fick en i babypåsen på BB och sedan fick vi ytterligare en påse från neonatalen.
    Ett år senare lite drygt är jag o M på barnmässa där vi får en till i en goodiebag, ha ha!

    SvaraRadera
  4. Handen upp :-)

    SvaraRadera