tisdag, mars 26, 2013

Mår som ett roadkill

Vaknade inatt av att jag mådde illa, och det har hängt med sen dess. Magsjuka, ond och svullen hals samt en tunga som känns som att jag bränt den. Allergisk reaktion mot något kanske, tungan alltså?

Trevligt är det då inte, och allra tråkigast är det att vi idag skulle få besök som fick ställas in. Malle och Henry skulle komma hit och sova över, och Lisa skulle göra oss sällskap till middagen. Det är inte så ofta vi är på samma ställe alla tre, då högstadievännen och vänskapskretsens färskaste bebis bor i Stockholm. Himla skit är en tam underdrift.

Nåja, barnen har klarat sig än så länge, och dagen har gått bra trots att jag inte varit en så rolig mamma. Imorgon vette katten hur det ska bli, börjar jag inte må bättre så får Crille ta ut tfp och jag sjukskriva mig hos försäkringskassan.

Håller tummarna väldigt hårt för att hela familjen ska vara friska till påsk, och gläds åt att knopparna på påskriset börjat spricka upp. Hej våren liksom!

4 kommentarer:

  1. Anonym21:08

    Fy! Krya på dig

    www.mammatea.se

    SvaraRadera
  2. Å nej, pinjetungan! Konstig smak? Blåsor? Den fick jag (utan att ha ätit pinjenötter), var nåt virus. Kanske samma?

    SvaraRadera
  3. Krya på dig!!!
    Ett litet tips, kan inte Crille vabba med Astrid så har du fp som vanligt?

    SvaraRadera
  4. Anonym12:34

    Usch, krya på dig!

    Verkar dessutom som om vi följs åt, för jag vaknade i morse med himla ont i magen. Verkar dock inte bli värre än så och jag hade turen att ha en trött bebis idag så vi har tupplurat hela förmiddagen.

    SvaraRadera