söndag, mars 17, 2013

Kan själv!

Imorse mådde Crille pyton när vi vaknade. Misstankarna gick mot magsjuka eller dålig plocksallad från Ica Supermarket. Men jag kom på det-han drack ju öl i bastun igår! Visserligen en alkoholfri, men ändå. Mentalt bakis?

När den sjuka stackaren tagit sig ner till soffan så tog jag och Elsa en promenad. Då vi kom hem och såg att han inte rört sig en millimeter sen vi lämnade honom så bestämde jag mig för att lägga fogen mellan kaklet själv.

Han blev nog lite nyfiken, för då kom han minsann till köket och började lägga fog från andra sidan köket. Men då beordrade jag honom istället att göra det karlar gör bäst. Tar hand om barn och lagar lunch till sin hantverkande kvinna alltså.

Och tadaa! Superfint blev det, och jag är sjukt nöjd med min insats, även om mina händer ser ut att tillhöra ett troll. Nariga händer och antracitgrå fogmassa visade sig vara en mindre bra kombination..





9 kommentarer:

  1. Jäklar, det var inte illa! :) hade inte kunnat göra det bättre själv :D

    SvaraRadera
  2. Lisa14:52

    Härlig inställning och härligt resultat!! Det ser superfint ut. Ser fram emot att komma och granska det över en tekopp.. :)
    Kram

    SvaraRadera
  3. Bra jobbat! Riktigt snyggt blev det. :)

    SvaraRadera
  4. Anonym11:23

    Bra jobbat!

    SvaraRadera
  5. Lisa: Bara kom! ;)

    SvaraRadera
  6. Skitsnyggt! :D

    Här hemma är det jag som satt kakel och fogat när vi gjorde om i köket - jag tyckte att det var himla kul ändå! Efter att jag blev klar så satt jag och funderade vad mer jag skulle kunna kakla, men kom inte på nåt... ;)

    SvaraRadera
  7. Bra gjort Hanna,. Blev riktigt fint :) Kram

    SvaraRadera
  8. Marie: Tack snälla! :) Kram

    SvaraRadera