fredag, mars 15, 2013

Ansvar över ett barn känns som inget barn

Ikväll har vi varit till farbror Kocko för att fira hans födelsedag med middag och tårta. Elsa festade loss på potatispure och kranvatten! Efteråt följde Astrid med farmor, farfar och Molly hem, det känns så konstigt när hon inte är hemma. Hon är ju väldigt..närvarande och delaktig i det mesta, så lite tomt känns det allt. Dock tror jag att de får en fin helg tillsammans, och vi får lite mer tid till projektet i köket.

När vi åkte från Jocke så kändes det som att vi var "barnlediga", Elsa sov så gott och gjorde inget väsen av sig. Lustigt det där, nu när vi är vana att ha två små med oss så känns en som ingen. En liten handling fick det bli, och så åkte vi förbi en av Crilles jobbarkompisar som är så snäll och lånar ut lite kakelsättningsprylar.

En kort kväll i soffan efter det, och nu är vi sängklara. De tre senaste nätterna har Crille och Elsa sovit i gästrummet, men inatt har de flyttat tillbaka in i sovrummet. Igår vaknade hon EN GÅNG för mat, natten innan det var det två. Håller tummarna för att det fortsätter i samma stil!



3 kommentarer:

  1. Jag håller med! När jag är ensam hemma med bara Neo är det nästan tråkigt. Det är i alla fall solklart lugnare än med båda hemma.
    Kram och hoppas att ni får en fin helg!

    SvaraRadera
  2. Anonym17:49

    Heja heja för de nätterna!

    SvaraRadera
  3. Anonym19:16

    Det är konstigt det där hur msn tänker nu nät man har två barn... ;)

    Www.mammatea.se

    SvaraRadera