lördag, februari 23, 2013

Sunwing resort Cala Bona Beach

Bättre sent än aldrig, nu ska ni få se vart vi ska och bränna vår bleka hud i mitten av maj. Jag har varit sugen på Spanien, och så blev det nu, nämligen Mallorca! Cala Bona ligger på östkusten, precis bredvid Cala Millor, ungefär 1 timme och 15 minuters transfer från flygplatsen. Cala Bona Beach Resort ligger precis i utkanten av byn Cala Bona.

Vi reser med Ving, vars koncept Sunwing jag verkligen gillar då vi reser med småbarn. Astrid älskar Lollo och Bernie, så hon är nog väldigt nöjd över att få åka till dem och gå på minidisco! Resorten är rökfri (UNDERBART att slippa den cancerframkallande stanken vid poolen), med undantag för några rökrutor. Barn under 12 år äter gratis från Lollo&Bernie-buffén, så Astrid kommer få välja och vraka de måltider vi äter på hotellet.

Det finns 5 pooler, varav 1 är babypool och 2 är barnpooler, perfekt i ett sällskap med ett barn, en bebis och en pygmé. Stranden verkar vara resortens akilleshäl, det är en naturstrand med stenig botten, och för häng på beachen rekommenderar de att man traskar längs strandpromenaden till Cala Bona (800m) eller Cala Millor (2km). Det kommer vi med största sannolikhet att göra!

Det finns både gym och pass för den som vill träna på sin semester. Alltså inte jag. Och inte Crille heller. Men jag kan tänka mig att träna armarna genom att lyfta Astrid i poolen och föra en glass till min mun, ungefär där lägger jag ribban.







Vi kommer bo i byggnaden Jasmin, som vi förstått ska vara den lugnaste delen.

Alla bilder kommer från Ving.

6 kommentarer:

  1. Åh vad härligt ni ska få! vill också åka iväg till lite sol och värme men det får bli efter den lilla behagar komma till världen:)

    SvaraRadera
  2. Anonym18:10

    Vill också!

    www.mammatea.se

    SvaraRadera
  3. Anonym22:20

    Hej så härligt! Vi var där på vår honeymoon, bodde i byggnaden längst upp i bild, väldigt mysigt ställe! Kram fralina

    SvaraRadera
  4. Jag tycker du lägger ribban på lagom nivå när det gäller träning på semestern :)

    SvaraRadera
  5. Men gud vad härligt med sol och semester! Nu har ni verkligen något att se framemot. :)
    Jag är inte det minsta avundsjuk. ;)

    SvaraRadera