söndag, februari 10, 2013

Namnnappen

För ett tag sedan gjorde vi en beställning från Namnnappen, och jag kan säga att vi är väldigt nöjda. De flesta barnen på Astrids förskoleavdelning använder napp under vilan, och det är nog fort att de blandas ihop och kommer bort. Jag har märkt hennes nappar med vattenfast penna sen start, men det nöts bort så fort, så att ha hennes namn ingraverat kännes betydligt enklare. Bara att ta hem och koka då och då!

Några veckor efter vår beställning så vann jag en tävling hos Maria, som var i samarbete med just namnnappen, så nu har hon tre stycken Astrid-nappar på hemmaplan också.

Man kan välja bland flera olika märken, modeller, färger och vilken text man vill ha. Riktigt smart att ha på förskolan eller kul som present!


3 kommentarer:

  1. Vi använder inte napp till våra killar, men tack ändå för tipsen!

    Beträffande träning - du får läsa mitt nästa inlägg om hur det funkar i praktiken för mig... Hemmaträning är grejen med stort G. Och att dela upp träningen på flera små pass om 5-10 minuter, i kombination med vardagsmotion, förstås. Oftast får jag dessutom träna med Neo i bärsjal på magen, och bara i undantagsfall kan jag lägga ner honom. Han vaknar om han har somnat och om han är vaken när jag försöker blir han ett litet ilsket rött paket som låter värre än en mistlur... Att komma iväg till något gym räknar jag knappast med det närmaste 1-2 åren.

    Kramisar

    SvaraRadera
  2. Anonym20:12

    Perfekt för förskolan!

    www.mammatea.se

    SvaraRadera
  3. Vi använder oss också av Namnnappen, perfekt till dagis!
    Inte dåligt att du lyckas frisera Astrid, sitter hon stilla???? Här hemma är det en utmaning att bara klippa luggen på Livan. Många mutor blir det =)

    SvaraRadera