söndag, februari 03, 2013

Helgen som gått

Igår började vi dagen med lite skoteråkning och utelek, fortsatte med familjedusch och åkte sedan iväg på bröllis och dop. Där fick vi höra två av våra fina vänner säga ja till varandra, se Elise bli blöt i kalufsen, skratta åt barnen i kyrkan som hade myror i brallan och bli rörda av stundens vackra allvar.

På middagen efteråt så åt vi god mat, träffade kompisar som vi inte sett på allt för länge, lekte några lekar, fick se alla fina presenter som både dopbarnet och brudparet fick och till sist skickade vi upp khom loy-lyktor (stavning?) innan brudparet fick åka iväg till Storforsen hotell. En väldigt trevlig kväll som jag tror stämde mycket bra överens med hur brudparet ville ha det.

Dock kan jag avråda er från att ha med en övertrött tvååring och en mammig fyramånaders om ni ska hålla i trådarna under kvällen, kände mig rätt virrig och insåg vid hemfärd att jag inte ens presenterat mig. Oh well, turligt nog så blev de ju man och hustru trots min amningshjärna!

Idag har vi varit på femårskalas hos Filip, där det serverades gott fika och barnen lekte. Vilken tur vi haft som fått träffa familjen Pettersson(!) alla tre av tre dagar som vi varit i Bredsel, gillas och uppskattas!









1 kommentar:

  1. Anonym15:24

    Vilken helg! Mysigtef bröllop.

    www.mammatea.se

    SvaraRadera