måndag, februari 18, 2013

Helgen i bilder och ord

Helgen har spenderats i gott sällskap och i vackert väder. Fredag så blev det utelek och grillad korv till lunch hos och med familjen Pettersson, sedan var vi hos flickornas farmor och farfar resten av kvällen.

Lördagen startade jag och Elsa med promenad tillsammans med Sandra och Elise, och sedan hittade vi resterande familjemedlemmar i snöhögen vid det Petterssonska palatset, dom hade tagit en skotertur dit. På eftermiddagen firade vi tillsammans med släkten Crilles mormor som fyller 70 år idag, och på kvällen gjorde jag en blöjtårta.

Den levererades på söndagen när vi styrde kosan till Porjus för att träffa Thea (och hennes föräldrar såklart), min lilla brorsdotter som är en månad gammal (ung). Så liten, lätt och fin, man glömmer verkligen bort hur små de är från början. Vi kom hem lagom till gympans start, så Crille och Elsa fick vara med den här gången. Efter korv och bröd till middag var vi alla möra efter en helg på ranten, så vi kollade lite Bolibompa innan flickorna fick gå och lägga sig, och Crille åkte till Jocke för att hjälpa till med färdigställandet av hans nyrenoverade badrum. Jag satt kvar i soffan och kollade GG i sällskap av ett gäng chokladbollar som hamnade i min mage.













2 kommentarer:

  1. vilken helg! hade tänkt ta en promenad förbi er i lördags men då for vi och rantade istället. tur, för ni var ju allt annat än hemma : ).

    SvaraRadera
  2. Tihi, tårtan blev ju superfin! Visst var det bökigt att få ihop blöjorna som bottnar? :D

    SvaraRadera