tisdag, januari 01, 2013

En fantastisk start!

Imorse vaknade vi alla fyra i storsängen, och med glada miner på allas läppar. Jag fick Elsa att sova i vagnen under tiden vi åt frukost, och det kändes som en stor seger, hon vill ju vanligtvis inte sova någon annanstans än i famnen (och gärna fast i mig). Att få dricka varmt te och äta smörgås och kex i lugn och ro var en perfekt start på dagen!

På eftermiddagen gick vi ut, Astrid ville åka "bobbi", jag och Crille ville ha friskluft, och Elsa fick finna sig i att följa med. Och som hon fann sig! Sov en stund, låg vaken och tittade och växlade så under de två timmar vi var ute på promenad och sedan skottade/gjorde snöhus.

Efter middagen som blev rester från igår (älgfilé och rostade rotsaker) så kollade vi skidor på tv och jag förde över bilder från 2012 till den externa hårddisken. Skönt att ha ordning och reda även där, vet inte vad jag skulle göra om jag förlorade alla bilder..

Nu är Crille och Elsa hos farbror Jocke för att hälsa på och låna en film till ikväll, Astrid var supertrött och ville sova. Tog inte många minuter efter att jag bäddat om henne och tänt fina nattkompisen som hon fick i julklapp av sin farmor och farfar. Det är kanske inte så konstigt att hon var trött, med tanke på att hon inte kom i säng förrän halv 2 inatt, och inte sovit någon middag idag.

Nu ska jag passa på att städa i alla lådor sin finns i gästrummet, nytt år kräver ordning och reda! 2013, jag älskar dig redan!





3 kommentarer:

  1. Skönt med en sån frukost! Det gör så mycket.

    SvaraRadera
  2. Låter som en skön första dag på året, och det sägs väl att som denna dag blir så fortsätter året... :-)

    SvaraRadera
  3. Låter som en grymt härlig start på året! :) Ordning och reda - I hear you! Kan älska att ha ordning omkring mig. :)

    Jag har varit ultrakass på att kommentera hos dig den senaste tiden, men jag har minsann läst allt! ;) Ska skärpa mig omedelbart bums.

    Kram!

    SvaraRadera