onsdag, januari 02, 2013

Elsas premiär på badhuset

Efter middagen packade vi badväskorna och åkte iväg för ett besök på badhuset. Tidigare var vi där varje vecka med Astrid, men sen Elsa kom har hon bara varit dit en enda gång med Crille. Hon var alltså väldigt taggad på att åka dit, och extra kul var det att Elsa skulle följa med.

Ombytet, dusch innan och bad i den varma bubbelpoolen var väldigt uppskattat från Elsas sida. Hon log, jollrade och tittade sig nyfiket runt omkring. Duschen och påklädningen efteråt däremot, den var ingen hit..Hon skrek så jag trodde att kaklet skulle spricka!

En tant tittade fram bakom skåpen tre gånger och glodde på oss, hon trodde säkert att jag nöp Elsa eller något. En annan som hade skåp precis bredvid erbjöd sig att hålla Elsa under tiden jag klädde mig, väldigt vänligt gjort tycker jag.

Till nästa gång får vi komma på en bättre lösning, typ att Darlingen får stå med Elsa utanför dörren tills jag duschat färdigt så att det sedan går riktigt snabbt att få henne färdig. Idag var hon så ledsen att jag knappt sköljde schampot ur håret. Men jag bjöd säkert någon på ett gott skratt när jag studsade omkring naken i omklädningsrummet och försökte trösta Elsa som var invirad i min handduk..

3 kommentarer:

  1. De få gångerna vi varit iväg och badat med NIls har jag bara klätt på mig efteråt och duschat hemma istället. Med Signe gick vi babysim och då passade man varandras barn i omklädningsrummet på ett annat sätt.

    SvaraRadera
  2. SV
    Kan rekommendera Bamse för de yngre. Trodde inte Signe skulle sitta stilla så vi kunde läsa hela men det gjorde hon!

    SvaraRadera
  3. Så mysigt med badhusbesök, mindre kul att inte Elsa var på riktigt humör ;-)

    SvaraRadera