söndag, december 02, 2012

Veckan i backspegeln

Under veckan som passerat så har Elsa skrikit, skrattat och varit sådär fantastiskt fin. Astrid har julpysslat på föris, räknat "-Ett två tre åtta" en miljon gånger, lärt sig en bit längre av Lilla Katt, hälsat på och sovit över hos farmor och farfar och fått en spade.

Jag och Darlingen har dragit oss i håret och påmint varandra om att skriktiden tar slut tids nog, skrattat och varit lyckliga över att vi fått så fina, underbara barn, julhandlat och nästan blivit färdiga med inköpen.

Dessutom har vi haft besök av familjen Hedman/Pettersson (som snart heter Pettersson allihop, hurra!), jag och Elsa har varit på mysig mamma- och bebisträff och hängt på kyrkis. Idag var det skyltsöndag här i Boden, vi strosade runt litegrann och fikade på Hanssons. Astrid är fortsatt livrädd för tomten.

Nu flinar Elsa inte längre åt Darlingen när han sjunger "-Boschi Boschi bulle", utan hon protesterar allt mer högljutt. Bäst att rycka in och rädda henne!

Klart slut varulvstjut.







3 kommentarer:

  1. Therese23:45

    Hihi, Leila och Astrid är så lika i utvecklingen.. Leila räknar "ett tå fyyyja" ,sjunger jämt och ständigt (gärna vid läggdags) och ja just det, har en likadan spade ;)

    SvaraRadera
  2. Therese: Det är kul att de är så lika i ålder och utveckling, våra stora små tjejer :) Jag håller fast vid att du borde börja blogga ;)

    SvaraRadera
  3. Vilken härlig helg ni har haft, ni har ju hunnit med massor. Skönt att julklapparna nästan är färdiga, vi har några kvar men det ska vi nog hinna med nån dag.

    SvaraRadera