lördag, december 15, 2012

Lussetåg

Idag har farmor, farfar, fastrarna och farbror Kocko varit hit och firat Astrids tvåårsdag, för andra gången för fastrarna och farbrorn. Det är inte varje dag man fyller två, klart det ska firas ordentligt!

Astrid fick en superfin kabinväska från Jabadabado i present, hon har hunnit provrulla fram och tillbaka mellan kök och vardagsrum ungefär tusen gånger, och är väldigt förtjust. Nu gäller det bara att boka en resa så väskan får invigas.

På eftermiddagen var det luciatåg på kyrkis, och alla gäster utom en följde med oss dit. Båda barnen var utklädda till pepparkakor, och var så fina så. Jag gick in med Astrid, och sedan satt hon själv framme vid altarringen under tiden som det sjöngs, och tog nån liten ton här och där. Vid utgången ville hon återigen ha sällskap, och det fick hon såklart. Efteråt blev det fika, och sedan åkte vi iväg för handling och middag på Max.

När vi tagit oss hem i snöstormen och packat upp matvarorna så slog vi på en julfilm och myste ner oss i soffan alla fyra. Vet inte sist det hände! Det var så väldigt mysigt att jag somnade till en stund, och vaknade till lagom till julkalenderns start.




1 kommentar:

  1. Anonym08:44

    Förstår att väskan var populär!

    www.mammatea.se

    SvaraRadera