fredag, november 09, 2012

Tanka energi

Efter en innedag med två famniga barn, två varv med Lotta på Bråkmakargatan och disk som konstigt nog inte hittat in i diskmaskinen på egen hand, så var jag trött när Darlingen kom hem efter en något förkortad arbetsdag vid halv 5.

Sövde Elsa och la ner henne, pluggade in hörlurarna i öronen och begav mig hemifrån. Lyssnade på Hannah och Amandas podd "Förlossningsbonanza", kände hur de tio minusgraderna nöp mig i kinderna och kom sedan hem bra mycket piggare till familjen som alla tre stod vid spisen. Underbart!

Ikväll blir det pizza, soffmys och kladdkaka, vilken jag och Astrid bakade igår. Den är helt perfekt efter en natt i kylskåpet. Hur jag vet det? Jo jag tjuvsmakade vid klockan ett när bägge barnen äntligen sov..

4 kommentarer:

  1. Anonym18:32

    Mår barnen bättre?

    www.mammatea.se

    SvaraRadera
  2. Ååå, bilden på trion gick då rakt in i hjärtat. Här ska det också smaskas kladdkaka ikväll, världens finaste har bakat. Är så glad att jag också fick tag på en egen "Crille" som är händig i köket :). Stor kram och så önskar jag er en fin helg och att magsjukebacillerna avtagit.

    SvaraRadera
  3. Vad gott med kladdkaka!

    SvaraRadera
  4. Tänk vad mycket en sån där "energistund" kan göra. :-)

    SvaraRadera