fredag, november 30, 2012

Fredag på tre

Imorse sov bägge barnen som stockar när pappan åkte till jobbet, så jag låg kvar mellan dem och njöt av den mysiga stämningen. Från fönsterbrädan spred adventsljusstaken ett behagligt sken, och det var en fantastiskt fin start på dagen.

Vi har bakat bröd, byggt pussel, ritat i Tinga tinga-målarboken och Astrid har ringt till farmor och farfar ungefär tusen gånger från sin låtsastelefon. Hon var rätt taggad inför helgen, som hon ska spendera just hos dem hon telefonterroriserat. Väskan packades med "tjosor och jamis", nappar, snussen och lite annat, och sedan blev hon upplockad och åkte iväg.

Jag, Darlingen och Elsa ska iväg på lite julshopping imorgon, hoppas och tror att vi ska hinna med allt som ska fixas. En fika på stan skulle inte vara fel det heller!

Ikväll har vi ätit pizzeriamiddag (och luktar nu stekos, usch) alla tre (jag hade ett fantastiskt bordsskick när jag åt med vänster hand och höll en ätande Elsa med min högra arm), köpte med oss godis på vägen hem och ska nu kolla På spåret. Inte tokigt alls!



4 kommentarer:

  1. Anonym21:02

    Mysig morgon! Hoppas ni får gjort det ni ska i morgon.

    www.mammatea.se

    SvaraRadera
  2. Då vi var och hälsade på er hade ni en barn servis som var röd med vita prickar, vart har ni hittat den??

    SvaraRadera
  3. Låter som en jättemysig morgon. Hoppas att julshoppingen går bra idag. Jag försökte mig på en lång shoppingrunda mitt på dagen, fast inte inför julen utan mat för kommande veckan, lite byggvaror och hatthylla. Snön började vräka ner och tillslut såg jag knappt vägen hem från bilrutan. Läskigt! Har ni mycket snö än?

    SvaraRadera