fredag, november 16, 2012

Astrid-lilla gymnasten

För tre veckor sedan började Astrid i en gympagrupp för 2-4åringar. Det är Cheer Future, Bodens cheerleadingförening som håller i det, och jag är så glad att det finns en rolig aktivitet även för de små. Vi har bara hunnit vara med 1 gång, då det var inställt pga höstlovet en gång och vi var magsjuka sist det var.

Det verkar vara en hit för vår lilla gummiboll som har tappat förmågan att gå rakt upp och snurrar, hoppar och studsar fram istället. Hon trivdes som fisken i vattnet på hinderbanan och höga bommen var bäst. Dock var det väldigt mycket "-Ja själv!", lite svårt när man är knappt två år och med balans därefter.





11 kommentarer:

  1. Anonym07:20

    Ååååååh vad det ser roligt ut :)
    Sånt där borde finnas här också, måste spana :) kan tro att Tindra skulle trivas som fisken i vattnet också och mycket kan själv :)
    Kraaaaamar från Åsa, Tindra å bebis :)

    SvaraRadera
  2. Anonym07:28

    Kul med aktiviteter för så små. Sötaste gymnasten helt klart!

    Sv

    Jag har alltid haft problem med migrän när jag framförallt inte sover tillräckligt. Och det där med att sova tillräckligt är ju inte helt lätt med två små...

    Det är inte bara hos din blogg utan hos alla med blogger som det inte går att kommentera från telefonen om man själv inte är inloggad på blogger. Så jag tror inte att det är så mycket du kan göra.

    www.mammatea.se

    SvaraRadera
  3. Therese09:12

    Gulle! Något sådant hade jag velat gå med Leila på..

    SvaraRadera
  4. Oj så duktig hon är! Här finns det bara gymnastik för lite äldre barn, sisådär 4 år och uppåt.

    Och Elsa då på bilden i inlägget nedanför, hon har många drag från dig Hanna! :-)

    Ja, nog väckte det mycket tankar och minnen med kollegans bortgång. Man undrar ofta hur lång tid det tar innan man inte reagerar så starkt när andra liknande händelser uppkommer.

    Ha en mysig helg nu och mumsa på med extra godsaker så kanske du blir lite överraskad med vågen sen. Här står den helt still hur mycket jag än drar i mig, har börjat med gainerdrycker igen - men inte riktigt kommit in i rutinen så dem glöms bort rätt ofta ännu ;-) Sååå goda är dem inte! hah!

    SvaraRadera
  5. Åh vad roligt för henne och vad modig hon är!
    : D

    SvaraRadera
  6. Vad lycklig hon ser ut! :)

    SvaraRadera
  7. haha, vi provade barngympa med Alexander, ingen hit. Han tyckte det mest var läskigt och ville inte prova. Så vi skjuter lite på det, för jag tycker det kan va en bra aktivitet för att lära sig kroppskontroll. Så vi tänkte försöka börja till våren igen och prova då! :)

    SvaraRadera
  8. Hej Hanna! Var så länge sen jag var in på din blogg, men ser ju att ni har blivit en Elsa rikare. Stort grattis till er! :) Kram!

    SvaraRadera
  9. Therese: Du får höra om inte någon är sugen på att dra igång en småbarnsgrupp! Borde väl finnas underlag och intresse? :)

    SvaraRadera
  10. Anna: Tack så mycket! Kommer inte in på din blogg via länken, men hoppas att du ser mitt svar här :) kram

    SvaraRadera