söndag, oktober 14, 2012

Zzzz

Nu när barn nummer två kommit till världen återupptäckte jag en sak. Brist på sömn är tortyr! Max en timmes sömn i sträck på två dygn tar ut sin rätt, och idag har jag lyckats ta en tupplur tillsammans med Elsa.

Det kändes bättre än att ta ett OS-guld eller vinna en miljon, det är jag övertygad om.

6 kommentarer:

  1. Hu.. jag har verkligen förträngt den där känslan rätt bra - men kan tro att det är otroligt tärande. Du får vara så tråkig att du sover när minsta tillfälle ges - successivt kommer båda barnen sova mer om natten.

    Så sitter jag o gnäller om att inte få vila på lunchen när M egentligen skulle sova, men inte gjorde det idag :-S

    Styrkekram!!

    SvaraRadera
  2. Anonym13:32

    Sömn behövs verkligen! Tänk om man kunde få några extra sovtimmar på dygnet.

    www.mammatea.se

    SvaraRadera
  3. Vad bra gjort att ta hand om kidsen helt själv. Hoppas att du har många fler sömntimmar att få framöver.

    Tack för tipset om amningstop, den ska jag kolla in vid tillfälle!

    SvaraRadera
  4. Anna (pobr..)00:39

    Hihi, i know.. gör som du gör nu! Passa på och sov så fort du kan! Man vänjer sig vid det med, lagom till man får börja sova lite mer. Och då jävlar är det gött! :D

    SvaraRadera
  5. Det där är lite av min fasa. E sov alltid bra och gärna någon timme extra på morgonen och sov hon dåligt tupplurade vi på em, men det kommer ju inte att bli detsamma nu när vi ska vara på förskolan med storasyster kl 9, och hinna med alla dagliga betstyr och kanske något kul också. Håller tummarna för en sjusovare!

    SvaraRadera
  6. Anna (pobr..): Jag har minsann tupplurat idag också ;) Skit samma i att det var spaghetti under hela köksbordet och att badrumsspegeln var alldeles prickig ;) Nån gång framöver så lär de ju sova mer, kanske vid 14 års ålder eller så :P

    SvaraRadera