tisdag, oktober 30, 2012

Vecka 44

Den här veckan bjuder och har redan bjudit på massor av trevligheter. Igår kom Åsa och Felicia förbi en sväng, och lite senare även "sarmor" och faster Ebba. Under tiden Astrid sov här hemma så åkte jag och Elsa på BVC, där fina resultat uppvisades. 56 cm och 4435 gram, vilket innebär att hon ligger över medel på bägge kurvorna.

Efter avslutad arbetsdag kom pappan, "sarsar" och farbror Jocke hem hit för middag, fika och lek. Något mys med Elsa var det inte tal om, hon skulle prompt sitta fast i sin mamma hela dagen lång. Påfrestande, javisst, men alla dagar är ju olika.

Resten av veckan har vi annat att se fram emot, idag blir det promenad med Anna och Filip, och senare ikväll får vi kusinbesök från Luleå. Imorgon blir det prommis på dagen och fika på kvällen med familjen Selström/Isaksson.

Torsdag är oplanerad och fredag åker vi upp till Vidsel för lunch, mys och bus hos familjen Hedman/Pettersson. Efter det åker vi vidare till svärisarna där vi tänkt hälsa på i helgen. Astrid längtar galet mycket efter sina hundkompisar Molly och Silver!

6 kommentarer:

  1. Anonym07:30

    Fullt upp med andra ord.

    www.mammatea.se

    SvaraRadera
  2. Låter som att ni har en härlig vecka framför er.

    Sv: ja vi kunde inte hålla oss för skratt första gången hon "tackade" på detta sätt. Det är fortfarande lite svårt att vara allvarlig när hon gör detta. Hon kan ju säga tack, så det är inte pga att hon inte kan uttrycka sig som hon gör detta. Men var fick hon idén ifrån? Hon måste ha kommit på det själv. Humor.

    SvaraRadera
  3. Vad trevligt med så mycket roligt inplanerat

    SvaraRadera
  4. Vilken härlig vecka att se fram emot :-)

    SvaraRadera
  5. Julia20:07

    Grattis på namnsdagen till Elsa!

    SvaraRadera
  6. Julia: Tack gulle du som kom ihåg henne! :)

    SvaraRadera