tisdag, oktober 09, 2012

Mysdag

Idag var jag verkligen bara sugen på att vara hemma och mysa, och vädret var på min sida med duggande regn. Efter att jag lämnat Astrid på förskolan så gick jag raka spåret hem till soffan, vart jag, Darlingen och Elsa myste tills det var dags att hämta Astrid igen. Bland annat så har jag gjort namntavlor till bägge barnen, vi måste bara bestämma mellannamn till Elsa innan jag kan göra hennes färdigt och framkalla dem.

Efter hämtning tog vi en liten promenad, och resten av familjen roade sig sedan i lekparken medan jag åkte iväg och handlade. Middag, bad för det större barnet och sen åkte jag och Elsa iväg på verksamhetsrådsmöte för Sävasts förskolor och skolor. Det var intressant, jag har inte så mycket koll eftersom det var premiär för min del, men att försöka påverka hur Astrid har det under tiden hon är på förskolan känns som det minsta jag kan göra som förälder.

Nu ska jag fortsätta mysa med min lilla skorv, och så ska vi kolla film. En plats i solen blir det, sista delen av Liza Marklunds böcker om Annika Bengtzon. Hörs imorgon!


4 kommentarer:

  1. Vilken mysig dag, skönt att bara kunna vara utan en massa måsten. Vad roligt med namntavlor, är det dig man ska anställa för att få en till Nea?!

    SvaraRadera
  2. Åh vadmysigt!!! Låter som en bra dag.

    SvaraRadera
  3. Gullrumpa! :)

    Snart kommer det upp en tävling på min blogg.. ;)

    SvaraRadera