måndag, september 24, 2012

Min måndag

Jag känner mig så pigg och full av energi. Efter en helg tillsammans på hemmaplan så är batterierna laddade, igår sov vi middag alla tre, och jösses så skönt det var! Dagarna har bara rusat förbi, och helt plötsligt så var det måndag och vardag igen. Är det här veckan då vi får träffa vår lilla skatt som gömmer sig i min mage? Spännande att se.

Idag ska jag luncha med Elina, och sedan spendera eftermiddagen på soffan med en bok hade jag tänkt. Alldeles lagom ambitionsnivå. Solen skiner ute, men det skiter jag i, för vi har plockat bort utemöblerna och jag tänker inte parkera rumpan på en filt i det blöta gräset bara för att jag borde njuta av den friska höstluften. Det kan jag göra under den otroligt långa promenaden mellan ytterdörren och bilen!

Ikväll ska vi på vårat livs första föräldramöte, det känns stort. Hade inte vi en liten bebis nyss? Nu är hon ett förskolebarn, som lär sig saker på egen hand och klarar sig utan sin mamma och pappa på dagarna. Skrämmande men häftigt kan man väl kalla det. Kan inte riktigt få in i min skalle att hon snart (eller ja, om några månader) fyller två, och att hon funnits så länge här hos oss. Tiden har gått så snabbt, och vi har smält samman till en familj från att ha varit tre olika personer från början. Snart kommer pusselbit nummer fyra, och vi får börja lägga om familjepusslet.

Livet, så häftigt det är.

5 kommentarer:

  1. så härligt att du känner dig pigg, det bådar gott : ).

    vi kommer ha tillgång till både undervisningen och bubbelpoolen (som är avstängd). de minsta barnen håller bara till i bubbel.

    SvaraRadera
  2. Åh, kan du inte dela med dig lite av solskenet och den där morgonpiggheten? Det ska tydligen regna hos mig, oavbrutet, tills torsdag.

    Har upptäckt att jag kikar in här på morgnarna, ifall det finns stora nyheter, haha! Nog bryr vi oss som läsare.

    Trevlig vecka och lycka till på föräldramötet!

    SvaraRadera
  3. Men fy för att skrämmas så där Åttan. Skönt att allt bara var bra.
    Låter som att du har en härlig måndag planerad.

    SvaraRadera
  4. Så himla spännande att sammandragningarna ökar och ökar. Känns som att jag också går i väntans tider, kollar telefonen ett ex antal gånger per dag och hoppas på ett roligt sms ;-)

    Jag hade glömt bort de där skorna så när jag hittade de och de passade så blev jag riktigt glad. Vi har ju lite tur att Cornelia har rätt så stora & breda fötter nu :-)

    Astrid är så välkommen hit på en ridtur på hästen!

    Kram

    SvaraRadera
  5. Vad härligt! Både skönt att ha batterierna laddade och vad det är häftigt att de små plötsligt är stora. Det gäller att leva här och nu, verkligen!

    SvaraRadera